Espresso- och ångbordstermometer

121 kr

T220/38A Espresso- och ångbordstermometer är perfekt för att kontrollera ångbordstemperaturen när du gör espresso, latte och varm choklad.

Artikelnr: 28-T22038A Kategori:
 

Beskrivning

  • Temperaturområde: 0 till 220 °F
  • Dial Size: 4.5cm / 1.75″
  • Stem Length: 20cm / 8″
  • Garanti: 1 år Begränsad

T220/38A Espresso- och ångbordstermometer är perfekt för att kontrollera ångbordstemperaturen när du gör espresso, latte och varm choklad.

Den praktiska T220/38A Espresso- och ångbordstermometern har en robust klämma så att termometern fäster säkert på koppar eller kannor och hjälper till att producera silkeslen mjölkskum varje gång.

  • Den vattentäta plastlinsen förstorar siffror och indelningar för enkla, kondensfria avläsningar
  • Fickklämhylsan täcker stammen för enkel transport under arbetet
  • Konstruktionen i rostfritt stål är tillräckligt robust för att motstå ett fall och ändå ge exakta avläsningar
  • Måtten är i grader Fahrenheit

 


Instruktioner för omkalibrering

Denna termometer kan kalibreras om om den utsätts för stötar eller extrema temperaturförändringar.

To re-calibrate to within ± 1 division, immerse the stem at least 7.5cm / 3″ into a slush ice solution (60% crushed ice and 40% tap water). Wait at least one minute for the sensor to reach equilibrium. By holding the hex nut securely with a wrench or pliers, the Thermometer can be adjusted until the pointer reads the desired temperature. You will need a second Thermometer, either glass or digital, to verify the control temperature.

Recalibration

NamnVärde
Temperaturmätningsområde0°F till 220°F
Noggrannhet±1 division
Divisioner
Stamlängd20cm
Rattstorlek4,5 cm / 1,75″
Vågar°F
MaterialRostfritt stål
CertifieringNSF listade
Garanti1 år Begränsad

PDF-länkar:

28-T22038A

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Espresso- och ångbordstermometer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *