Beskrivning
- Temperaturområde: 0 till 220 °F
- Dial Size: 4.5cm / 1.75″
- Stem Length: 20cm / 8″
- Garanti: 1 år Begränsad
T220/38A Espresso- och ångbordstermometer är perfekt för att kontrollera ångbordstemperaturen när du gör espresso, latte och varm choklad.
Den praktiska T220/38A Espresso- och ångbordstermometern har en robust klämma så att termometern fäster säkert på koppar eller kannor och hjälper till att producera silkeslen mjölkskum varje gång.
- Den vattentäta plastlinsen förstorar siffror och indelningar för enkla, kondensfria avläsningar
- Fickklämhylsan täcker stammen för enkel transport under arbetet
- Konstruktionen i rostfritt stål är tillräckligt robust för att motstå ett fall och ändå ge exakta avläsningar
- Måtten är i grader Fahrenheit
Instruktioner för omkalibrering
Denna termometer kan kalibreras om om den utsätts för stötar eller extrema temperaturförändringar.
To re-calibrate to within ± 1 division, immerse the stem at least 7.5cm / 3″ into a slush ice solution (60% crushed ice and 40% tap water). Wait at least one minute for the sensor to reach equilibrium. By holding the hex nut securely with a wrench or pliers, the Thermometer can be adjusted until the pointer reads the desired temperature. You will need a second Thermometer, either glass or digital, to verify the control temperature.
Namn | Värde |
---|---|
Temperaturmätningsområde | 0°F till 220°F |
Noggrannhet | ±1 division |
Divisioner | 2° |
Stamlängd | 20cm |
Rattstorlek | 4,5 cm / 1,75″ |
Vågar | °F |
Material | Rostfritt stål |
Certifiering | NSF listade |
Garanti | 1 år Begränsad |
PDF-länkar:
Recensioner
Det finns inga recensioner än.