Beskrivning
- 1,0 m längd på Sous videoband
- FDA-godkänd
- Temperaturområde: -50 °C till 200 °C / -58 °F till 392 °F
- Garanti: 6 månader
Denna specialtillverkade Sous Vide Foam Tape är utformad för användning med alla typer av temperaturprober och vakuumpåsar.
Fäst helt enkelt en längd av skumtejpen på din vakuumpåse för att säkerställa att vakuumtrycket i påsen inte går förlorat när du genomborrar den med en termometersond. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder en tunn spetsprob, t.ex.PK15M MicroTip Penetrationssond.
Denna Sous Vide Foam Tape finns i längder på 1 meter långa, 20 mm breda och 4 mm tjocka, från vilka du kan klippa den exakta storleken som krävs.
Denna produkt är också FDA-godkänd och den använder ett livsmedelssäkert lim.
Om Sous Video-lagning
The word Sous Vide (pronounced Su Vid) comes from the French for ‘Under Vacuum’. The term ‘Sous Vide Cooking’ is used today, to describe a method of slow cooking that allows for the food to retain much of its original flavour and texture and has become very popular with leading Chefs and Restaurants.
Läs mer omSous Video- tillagninggenom att läsa vår referensartikel
Namn | Värde |
---|---|
Bandlängd | 1,0 m |
Bandbredd | 20mm |
Bandtjocklek | 4 mm |
Temperaturintervall | -50 °C till 200 °C / -58 °F till 392 °F |
Material | Sluten cell kiselsvamp |
Efterlevnad | FDA-godkänd (USA FDA 21CFR 177.2600), EC1935/2004-kompatibel, NfR-rekommendation XV-kompatibel |
Densitet | 24 lb s/ft³ ( /- 4), 400 kg/m³ |
Draghållfasthet (Mpa) 10 mm tjock | 0,85 |
Garanti | 6 månader |
PDF-länkar:
Recensioner
Det finns inga recensioner än.