Temperatur- och luftfuktighetssändare, WiFi, 28-RF613. Mätområde -18 till +55°C, luftfuktighetsområde 0 < 100 % RH

4.023 kr

Artikelnr: 28-RF613 Kategori:
 

Beskrivning

28-RF613 Temperaturövervakning > Trådlösa Mätsystem Comark > Diligence 600 WiFi Trådlös Övervakning > Sändarenheter

Diligence 600 WiFi Temperatur- och fuktighetssändare är utformad för att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i lokala miljöer som kontor, lagring och produktionsområden eller kritiska applikationer, såsom rena rum.

Nyckelfunktioner

  • Batteridriven
  • Integrerad digital temperatur- och fuktighetssensor
  • Hög noggrannhet (temperatur) +/-0,5°C -18 till +55°C
  • Hög noggrannhet (luftfuktighet) +/-3% RH-intervall 10 till 90% RH
  • Ansluter till ditt lokala Wi-Fi-nätverk
  • Utformad för enkel självinstallation

WiFi-temperatur- och fuktighetssändare

WiFi-temperatur- och fuktighetssändaren är en mycket exakt lösning, utformad för att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i dina kritiska omgivande lagringsområden, såsom kontors- och produktionsområden, samt kritiska tillämpningar, såsom renrum och lager. Sändaren är batteridriven så den kan installeras nästan var som helst.

Mycket exakt

Utformad för att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i dina kritiska områden med hög noggrannhet

Omgivande förvaring

Perfekt för att övervaka dina omgivande lagringsområden med de integrerade digitala sensorerna

Batteridriven

Enkel okomplicerad batteridriven sändare som kan installeras i nästan vilket område som helst

Utformad med dina behov i åtanke

En mycket kapabel produkt som bygger på dina behov, men som också är anpassningsbar till dessa behov när de förändras och utvecklas.
An image showing the product being designed.

Säker WiFi-anslutning

Diligence 600 WiFi Monitoring System har utformats kring 2,4 GHz WiFi (IEEE 802.11b/g/n) -teknik, så att du kan använda din befintliga WiFi-infrastruktur utan att behöva en gateway eller hub-enhet.

Alla data som skickas av sändarna i ditt Diligence 600 WiFi-övervakningssystem till Diligence Cloud är i ett icke-mänskligt läsbart proprietärt format. Sändare öppnar utgående TCP-anslutningar (TCP-port 8080) för att skicka och ta emot TLS-krypterade data, inklusive tid, inspelningar, larm, inställningar och firmware-uppdateringar. TLS är tvåvägs med både klient- och servercertifikat, och kommunikationsformatet är proprietärt. Brandväggar och innehållsfilter som fångar upp TLS-trafik bör inte göra det på den här porten.

Diligence 600 WiFi Monitoring System-enheterna stänger av radiosignalen mellan WiFi-överföringar. Sensorerna erbjuder inte någon form av webbsida och kommer inte att svara på någon begäran på någon annan port än vad som krävs av viktiga nätverkstjänster, t.ex. DHCP.

Diligence 600 WiFi Monitoring System-enheterna stänger av radiosignalen mellan WiFi-överföringar och svarar inte på kommunikation.

Ytterligare information

Produkt-typ

Trådlösa

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Temperatur- och luftfuktighetssändare, WiFi, 28-RF613. Mätområde -18 till +55°C, luftfuktighetsområde 0 < 100 % RH”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *