PT26L Ugn Köttsond

1.155 kr

PT26L Oven Meat Probe är utformad för att kontrollera kött- och livsmedelstemperaturer under matlagning.

Artikelnr: 28-PT26L Kategori:
 

Beskrivning

  • Temperaturområde: -148 till 482 °F/ -100 till 250 °C
  • Sensortyp: Typ T termoelement
  • Anslutningstyp: 6-polig Lumberg
  • Garanti: 6 månader

PT26L Oven Meat Probe är utformad för att kontrollera kött- och livsmedelstemperaturer under matlagning.

 

PT26L02550155300dpi

 

PT26L Oven Meat Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.

Ej lämplig för egensäkra tillämpningar

 


Kötttemperaturer

You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.

DenU.S. Department of Health rekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:

KategoriLivsmedelTemperatur (°F)Vilotid
Malet kött Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm160Ingen
Kalkon, kyckling165Ingen
Färskt nötkött, kalvkött, lammköttBiff, stek, kotletter1453 minuter
FjäderfäKyckling165Ingen
Fjäderfäbröst, rostade165Ingen
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar165Ingen
Anka165Ingen
Fläsk och skinkaFärskt fläskkött1453 minuter
Färsk skinka (rå)1453 minuter
Förkokt skinka (för reheat)140Ingen

 

NamnVärde
SensortypTyp T termoelement
Anslutningstyp6-polig Lumberg
Temperaturmätningsområde-100°C till 250°C / -148°F till 482°F
Svarstid2,0 sekunder
Stamlängd100 mm (4tum)
Stamdiameter3,3 mm
Ledlängd2,5 m
BlymaterialPTFE
EfterlevnadTermoelement: Toleranser avser BS EN60584-2 (1993) klass 1
Överensstämmelse med EU: s förordning 1935/2004 (ramförordning om alla material avsedda att komma i kontakt med livsmedel)Ja
Spindelmaterial (axel)316L rostfritt stål
Garanti6 månader

PDF-länkar:

28-PT26L

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”PT26L Ugn Köttsond”

Din e-postadress kommer inte publiceras.