PST luftsond (6,0 m ledning)

713 kr

RFAX600 PST (Thermistor) Air Probe är en dämpad luftsond för användning med våra trådlösa temperaturövervakningssystem. Sonden är ansluten till en 6,0 m ledning.

Artikelnr: 28-RFAX600 Kategori:
 

Beskrivning

  • Temperaturområde: -40 till 70 °C / -40 °F till 158 °F
  • Sensortyp: PST (termistor)
  • Anslutningstyp: Lumberg (6-polig)
  • Garanti: 6 månader

RFAX600 PST (Thermistor) Air Probe är en dämpad luftsond för användning med trådlösa temperaturövervakningssystem. Sonden är ansluten till en 6,0 m ledning.

 

RFAX600 PST Air Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.


Förklaring av luftsonder

Det är rimligt att säga att varje sond som kan mäta temperatur, kan användas som enLuftsond, med varierande grad av framgång.Luftproberär speciellt utformade för detta ändamål och därför har en högre grad av noggrannhet och respons.

Luftproberär ofta konstruerade för att ge en mycket snabb respons med låg termisk massa. Givaren är utformad för att vara så liten som möjligt så att lufttemperaturen överförs till sonden med minimal temperaturförlust eller förstärkning för att upprätthålla en hög grad av noggrannhet.

That said, all Comark Air Probes for Wireless Temperature Monitoring Systems are inherently designed to be slow. Why is this? Read on to find out….

Vi levererar enDämpad luftsondstil förTrådlösa temperaturövervakningssystem,som kommer i form av en liten kulformad ände i rostfritt stål, se bild.

DampedAirProbeLumbergDiagram

Denna typ av konstruktion har två syften.

  • Den skyddar givaren från fysiska skador
  • Det bromsar sondens respons avsevärt

I vissa scenarier är det fördelaktigt att reagera långsammare på förändringar i lufttemperaturen och därmed ha enDämpad luftsond. For example, when you place a probe inside a fridge or freezer, you probably don’t want an alarm going off every time someone opens the door.

DenDämpade luftsondergöra ett bra jobb med att reflektera proverna i kylskåpet. Som vårTrådlös övervakning System are your early warning notification for any alarms, it would be unsuitable if ‘false alarms’ were constantly being raised.

Alla trådlösa temperaturövervakningssystemLuftproberär utrustade med en 6-polig Lumberg Connector och ett rostfritt stålDämpad luftsondänden, som visas nedan.

Lumberg6Pin01DampedAirProbeTip01

 

NamnVärde
Ledlängd6,0 m
AnslutningstypLumberg (6-stift)
SensortypPST (termistor)
Stamlängd30 mm
Stamdiameter8 mm
Temperaturintervall-40 till 70 °C / -40 °F till 158 °F
LedningstypFlat-Twin
BlymaterialPVA
Garanti6 månader

28-RFAX600

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PST luftsond (6,0 m ledning)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *