Beskrivning
- Område 120° till 200 °F / 60° till 85 ° C
- Noggrannhet ±1 indelning
- Stamlängd: 120mm
- Garanti: 1 år Begränsad
Du kan använda den rörliga temperaturindikatorn på kanten av den stora urtavlan för att välja vilken typ av kött som grillas, rostas eller bakas. Så snart köttets inre temperatur når den förinställda säkra tillagningstemperaturen på ratten, tillagas köttet.
Användning av kötttermometer
- Se till att termometerns skaft är rent innan du använder termometern
- Köttet du steker ska tinas helt igenom innan du använder termometern
- För in termometerstammen i rostningen eller hönan som förbereds, se till att stammen sätts in i mitten av köttet och inte är i kontakt med ben eller brosk
- Förinställ den rörliga temperaturindikatorn för den typ av kött som grillas, rostas eller bakas
- När den inre temperaturen når den förinställda punkten på ratten är köttet klart
Kötttemperaturer
You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.
DenU.S. Department of Health rekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:
Kategori | Livsmedel | Temperatur (°F) | Vilotid |
Malet kött | Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm | 160 | Ingen |
Kalkon, kyckling | 165 | Ingen | |
Färskt nötkött, kalvkött, lammkött | Biff, stek, kotletter | 145 | 3 minuter |
Fjäderfä | Kyckling | 165 | Ingen |
Fjäderfäbröst, rostade | 165 | Ingen | |
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar | 165 | Ingen | |
Anka | 165 | Ingen | |
Fläsk och skinka | Färskt fläskkött | 145 | 3 minuter |
Färsk skinka (rå) | 145 | 3 minuter | |
Förkokt skinka (för reheat) | 140 | Ingen |
Namn | Värde |
---|---|
Temperaturmätningsområde | 60 °C till 85 °C / 120° till 200 °F |
Divisioner | 2° |
Noggrannhet | ±1 division |
Vågar | °C /°F |
Stamlängd | 120 mm |
Material | Rostfritt stål |
Certifiering | NSF börsnoterad |
Garanti | 1 år Begränsad |
PDF-länkar:
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.