Dämpad givarsond (2 m ledning)

623 kr

DX28L Damped Sensor Probe (Thermistor) är en långsam responsluftsond som används för livsmedelsapplikationer, med en total längd på 2 m.

Artikelnr: 28-DX28L Kategori:
 

Beskrivning

  • Temperaturområde: -40 °C till 70 °C / -40 °F till 158 °F
  • Sensortyp: Termistor (PST)
  • Anslutningstyp: 6-polig Lumberg
  • Garanti: 6 månader

DX28L Damped Sensor Probe (Thermistor) är en långsam responsluftsond, som används för livsmedelsapplikationer, med en total längd på 2 m.

 

DX28LDiagram

 

DX28L dämpad givarsond (termistor) är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker sond-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.

Ej lämplig för egensäkra tillämpningar


Förklaring av luftsonder

Det är rimligt att säga att varje sond som kan mäta temperatur, kan användas som en luftsond, med olika grader av framgång. Luftprober är speciellt utformade för detta ändamål och därför har en högre grad av noggrannhet och respons.

Luftsonder är ofta utformade för att vara mycket snabba att reagera med en låg termisk massa. Givaren är utformad för att vara så liten som möjligt så att lufttemperaturen överförs till sonden med minimal temperaturförlust eller förstärkning för att upprätthålla en hög grad av noggrannhet.

That said, all Comark Air Probes for RF500 for example, are inherently designed to be slow. Why is this? Read on to find out….

Vi tillhandahåller en dämpad luftsond för RF500 trådlöst övervakningssystem (och andra termometrar), som kommer i form av en liten kulformad ände i rostfritt stål, se bild.

DampedAirProbeLumbergDiagram

Denna typ av konstruktion har två syften.

  • Den skyddar givaren från fysiska skador
  • Det bromsar sondens respons avsevärt

In certain scenarios, it is beneficial to have a slower response to changes in air temperature, hence having a Damped Air Probe. For example, when you place a probe inside a fridge or freezer, you probably don’t want an alarm going off every time someone opens the door.

Dämpade luftsonder gör ett bra jobb med att reflektera proverna i kylskåpet.  Alla dämpade luftsonder är utrustade med en 6-polig Lumberg-kontakt och en ände av dämpad luftsond i rostfritt stål, som visas nedan.

LumbergDampedAir

NamnVärde
SensortypTermistor (PST)
Anslutningstyp6-polig Lumberg
Temperaturintervall-40°C till 70°C / -40°F till 158°F
Systemnoggrannhet med Comark termometrar±0,5 °C -20 °C till 70 °C / ± 0,9 °F -4 °F till 158 °F
Svarstid30,0 sekunder
Ledlängd2,0 m
BlymaterialFEP
Garanti6 månader

PDF-länkar:

28-DX28L

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Dämpad givarsond (2 m ledning)”

Din e-postadress kommer inte publiceras.