Dino-Lite EDGE 5 Mpxl, 120~220x, metall, AMR, koaxial belysning

12.851 kr

 • Koaxial belysning ger ytterligare detaljrikedom till bilden
 • Vid kontroll av repor eller sprickor är koaxial belysning överlägsen eftersom skuggor undviks
Artikelnr: 43-AM7515MT2A Kategori:
 

Beskrivning

43-AM7515MT2A Dino-Lite Mikroskop > Standard förstoring upp till 220x > Med koaxial belysning

 • AMR (Automatisk förstoringsavläsning)
 • FLC (Flexibel ljuskontroll)
 • koaxial belysning

AM7515MT2A är en 5MP Dino-Lite Edge-serien mikroskop som har en förstoring av 120~220x med koaxialriktad belysning. Genom att använda Flexibel LED Kontroll (FLC), kan du med denna modell växla mellan eller blanda, vanligt ljusfält och koaxial belysning.

 • State-of-the-art bildsensor
 • 120x-220x högregister förstoring
 • Automatisk förstoring avläsningar
 • Koaxialt belysning
 • Aluminium, magnesiumlegering
 • 5,0 megapixels upplösning
 • Inte MAC-kompatibel
 • Windows XP, Vista, 7 & 8 & 10
 • USB 2.0
 • Rekommenderas för professionell användning

Mikroskop funktioner

Den koaxiala belysningstekniken avslöjar detaljer som är svåra att se i vanligt ljus, till exempel när du inspekterar kretskort, mikrochips eller annan mikroelektronik. AM7515MT2A ger automatisk förstoringsavläsning (AMR) som automatiskt upptäcker och visar använd förstoring i den medföljande programvaran Dino-Lite. Dessa unika funktioner gör att Dino-Lite AM7515MT2A är ett effektivt verktyg för analys av material, elektronik, och liknande som kräver hög förstoring, koaxial belysning, flexibilitet och rörlighet. Dino-Lite AM7515MT2 levereras med DinoCapture för Windows och Dinoxcope programvara för Mac OSX. Denna modell innehåller funktioner såsom automatisk förstoring behandlingen (AMR), flexibel LED Control (FLC), kalibrering, mätning, fånga & annotera bilder och spela in video. Om man fokuserar på sådan hög förstoring rekommenderas att använda ett stativ med hög precision – Dino-Lite 43-RK-10A är ett robust och stabilt high-end stativ gjord av rostfritt och lätt aluminium och har en mycket exakt och fin fokusinställning.

Standardfunktionerna omfattar 5,0 MP livfulla färger upplösning med Microtouch image capture för bekvämare ögonblicksbilder. Tryck bara på slutet av mikroskop för att ta en bild. Mikroskopet ger även live-video (30fps) och time-lapse video.Omfattar:Digitala mikroskop, CD med programvara, deluxe förvaringsväska, objektglas för kalibrering.

Valfritt stativ

Dino-Lite erbjuder ett brett utbud av uppställningsplatser som rekommenderas för alla men den lägsta förstoring nivåer. För din bekvämlighet har vi valt ut några av de mer populära står för detta mikroskop. Välj helt enkelt ett av de ovan nämnda som erbjuds som tillval.

Mjukvara (PC-Only)

För AM7515MT2A, Dino-Lite innehåller programvara endast kompatibel med Windows-baserade datorer. De och dinoxcope för 2.0 mjukvara finnas förenligt med Windows XP via Windows 8. Vi har hittat programvaran vara robust och pålitlig med några great drag såsom följer: image capture, lagring och email, live och time lapse video (upp till 30fps), anteckningar, geotaggning, full skärm kapacitet, automatisk och manuell exponeringskontroll, bild inom bild zoom (förstoringsglas) och mer mycket. Mätning av programvaran är mångsidigt och omfattar ett objektglas för kalibrering för noggrannhet. Mäta kapaciteter inbegriper linjära och geometriska samt cirkulär och punkt-till-raden. Framför allt färgupplösningen är utmärkt på grund av fasta vita vågkalibrering som ställs in på fabriken med en juvelerare färgbalans. Slutligen, bilder kan lagras i ett brett spann av omtyckt format som inbegriper JPG och BMP bland andra.

Video Demo

Ytterligare information

Anslutning

Belysning

Fokusavstånd

Metallhus

Polarisator

Produkt-typ

Specialfunktioner

Upplösning

Förstoring

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dino-Lite EDGE 5 Mpxl, 120~220x, metall, AMR, koaxial belysning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *