Vattentät Pocketherm digital termometer (termoelement typ-T) med indikation för avkylning och upphettning av livsmedel, HACCP larmindikation. -58°F till +482°F.

862 kr

Vattentät fällbar termometer P250FW från Comark, den

Artikelnr: 28-P250FW Kategori:
 

Beskrivning

Den vattentäta Pocketherm Folding Thermometer P250FW från Comark, den är snabb, den viker sig, den bleker, den är vattentät!

Vattentät fällbar termometer P250FW passar i en ficka, eller en påse, och sonden klämmas fast på sidan av termometern för säkerhet. Pocketherm slås på när sonden svängs bort från instrumenthuset och stängs av när den viks tillbaka. Inga knappar eller justeringar krävs. Termometersonden kan rengöras med en Comark bakteriedödande våtservett mellan varje temperaturkontroll.

Använd denna snygga digitala termometer för snabb kontroll av kylhållning, varmhållning och malet nötkött. De färgade lysdioderna tänds för att indikera temperaturer inom HACCP-gränserna. Pocketherm Folding Thermometer P250FW tänds när den registrerade temperaturen matchar en av de förinställda HACCP-zonerna. Detta gör den riktigt snabb och enkel att använda.

Blinkande lysdioder plus summer för omedelbar temperaturindikering:

  • Gul för kallhållning
  • Grön för varmhållning
  • Röd för malet nötkött

Egenskaper

  • Vattentät till IP65
  • Batteritid mer än 1000 timmar(kontinuerlig användning)
  • Sondgungor öppna för att slå på instrumentet
  • Sonden kan vinklas till sviten
  • Avläsningar som tydligt visas på den stora LCD-displayen
  • Lysdioder för felfri indikering av temperaturzoner
  • Mätområdet för termoelement av typ T omfattar frysta livsmedel till värmeplattor, fetter och oljor
  • Visar temperatur i fahrenheitskala
  • Automatisk avstängning för ännu längre batteritid
  • BioCote antimikrobiellt skydd

Ytterligare information

Användning

Produkt-typ

Typ

Vattentät

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vattentät Pocketherm digital termometer (termoelement typ-T) med indikation för avkylning och upphettning av livsmedel, HACCP larmindikation. -58°F till +482°F.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *