Beskrivning
- Temperaturområde: -148 till 482 °F/ -100 till 250 °C
- Sensortyp: Typ T termoelement
- Anslutningstyp: 6-polig Lumberg
- Garanti: 6 månader
PT26L Oven Meat Probe är utformad för att kontrollera kött- och livsmedelstemperaturer under matlagning.
PT26L Oven Meat Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.
Ej lämplig för egensäkra tillämpningar
Kötttemperaturer
You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.
DenU.S. Department of Health rekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:
Kategori | Livsmedel | Temperatur (°F) | Vilotid |
Malet kött | Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm | 160 | Ingen |
Kalkon, kyckling | 165 | Ingen | |
Färskt nötkött, kalvkött, lammkött | Biff, stek, kotletter | 145 | 3 minuter |
Fjäderfä | Kyckling | 165 | Ingen |
Fjäderfäbröst, rostade | 165 | Ingen | |
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar | 165 | Ingen | |
Anka | 165 | Ingen | |
Fläsk och skinka | Färskt fläskkött | 145 | 3 minuter |
Färsk skinka (rå) | 145 | 3 minuter | |
Förkokt skinka (för reheat) | 140 | Ingen |
Namn | Värde |
---|---|
Sensortyp | Typ T termoelement |
Anslutningstyp | 6-polig Lumberg |
Temperaturmätningsområde | -100°C till 250°C / -148°F till 482°F |
Svarstid | 2,0 sekunder |
Stamlängd | 100 mm (4tum) |
Stamdiameter | 3,3 mm |
Ledlängd | 2,5 m |
Blymaterial | PTFE |
Efterlevnad | Termoelement: Toleranser avser BS EN60584-2 (1993) klass 1 |
Överensstämmelse med EU: s förordning 1935/2004 (ramförordning om alla material avsedda att komma i kontakt med livsmedel) | Ja |
Spindelmaterial (axel) | 316L rostfritt stål |
Garanti | 6 månader |
PDF-länkar:
Recensioner
Det finns inga recensioner än.