Vi på Injektor driver webshoppen Handinstrument.se.

PAL-Digital

PAL-serien är digitala refraktometrar i fickstorlek för olika BRIX-skalor. PAL Alpha är den modell som täcker det största intervallet (0-85% BRIX) till ett attraktivt pris. PAL 3 är toppmodellen med högst noggrannhet och täcker intervallet 0-93% BRIX. Kalibrering sker med rent vatten med en knapptryckning.

Visa:
Sortera efter:
SugarMaster™ PAL-1, ATAGO, 0 - 53% BRIX
SugarMaster™ PAL-1 för sockerhalter mellan 0 - 53%. Perfekt för att mäta sockerhalterna i fruktjuicer, soppor, såser, lågsockrade sylter, etc. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.
4.737 kr
4.642 kr
KÖP
51-BRIX1
SugarMaster™ PAL-ALPHA, ATAGO BRIX 0-85,0%
SugarMaster™ PAL-ALPHA täcker ett brett område av sockerhalter mellan 0 - 85%. Heltäckande för mätning av sockerhalter från soppor till söt sylt. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.
5.300 kr
5.194 kr
KÖP
51-PALA
SugarMaster™ PAL-2, ATAGO, 45 - 93% BRIX
SugarMaster™ 2 för sockerhalter mellan 45 - 93%. Perfekt för att mäta höga sockerhalter, som i koncentrerade fruktjuicer, sylter, honung, etc. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.
5.316 kr
5.210 kr
KÖP
51-BRIX2
SugarMaster™ PAL-3, ATAGO, 0 - 93% BRIX
SugarMaster™ 3 är vår finaste BRIX-mätare i PAL-serien och täcker Brix mellan 0 - 93%. Heltäckande för mätning av sockerhalter från soppor till söt sylt. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.   Du slipper problemen med avläsning förenat med optiska refraktometrar. Noggran...
8.730 kr
8.555 kr
KÖP
51-BRIX3
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om HandInstrument.se

Vi på Injektor driver webshoppen Handinstrument.se. Injektor har sedan starten 2002 levererat prisvärda mätinstrument till yrkesfolk.

Huvudägarna: Jan Broberg är civilingenjör från Tekniska Högskolan i elektroteknik och Toby Edmundsson är civilingenjör inom kemi. Våra bakgrunder gör att du tryggt kan kontakta oss med dina mätfrågor. Tillsammans finner vi lämpliga mätinstrument för att lösa dina mätproblem!

På HandInstrument.se finner du mätinstrument från Extech som är en av världens största tillverkare av mätinstrument, optiska instrument och el-instrument till mycket förmånliga priser, tack vare ett effektivt logistikflöde och försäljning utan mellanhänder. Du hittar bl.a. IR-termometrar, elektriska mätdon, refraktometrar och inspektionskameror. Vi Ser fram emot att kunna hjälpa dig med moderna mätinstrument, från en av världens största tillverkare som kommer kunna bespara dig både tid och pengar!Besök gärna Injektors övriga handelsplatser:

www.termometer.se  - Mängder av termometrar, ph-mätare, fuktmätare, loggers, etc

www.handinstrument.se - Mer än 700 mät och testinstrument från Extech

www.egenkontroll.nu - Mätinstrument och hygientester inom livsmedelsindustri / kök

www.mikroskop24.se - Digitala mikroskop från Dino-Lite för mekanik / elektronik

www.logger.nu - Dataloggers för mätdatainsamling: temperatur / fukt / tryck

www.termometer.dk - Mätinstrument från bl.a. Extech: termometrar / fukt tryck

www.refraktometer.nu - Digitala refraktometrar från Palm Abbe 

www.optiska.se - Luppar, Mobila mikroskop och Videomikroskop från Peak-Lupe, Specwell och KitozoomTwitter

Tweets...

KONTAKTA OSS