Vi på Injektor driver webshoppen Handinstrument.se.

NYHET! Dino-Lite mikroskop på www.handinstrument.se !

Nu kan du äntligen köpa mikroskop, stativ och tillbehör från Dino-Lite på www.Handinstrument.se

Dino-Lite tillverkar mikroskop av industri-kvalitet och mikroskopens möjligheter är många: Du kan få förstoringar med upp till 900 ggr och göra måttsättningar samt till och med lägga in skriftlig dokumentation i bilderna med hjälp av den medföljande mjukvaran DinoCapture. Mikroskopen finns i varianter med olika förstoringsgrader, polarisatorer, arbetsavstånd (som medför att du kan arbeta under mikroskopet), olika typer av belysning, såsom vitt ljus, UV-ljus, kromatiskt ljus eller IR-ljus, m.m, m.m.... Välkommen!

Läs mer! >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om HandInstrument.se

Vi på Injektor driver webshoppen Handinstrument.se. Injektor har sedan starten 2002 levererat prisvärda mätinstrument till yrkesfolk.

Huvudägarna: Jan Broberg är civilingenjör från Tekniska Högskolan i elektroteknik och Toby Edmundsson är civilingenjör inom kemi. Våra bakgrunder gör att du tryggt kan kontakta oss med dina mätfrågor. Tillsammans finner vi lämpliga mätinstrument för att lösa dina mätproblem!

På HandInstrument.se finner du mätinstrument från Extech som är en av världens största tillverkare av mätinstrument, optiska instrument och el-instrument till mycket förmånliga priser, tack vare ett effektivt logistikflöde och försäljning utan mellanhänder. Du hittar bl.a. IR-termometrar, elektriska mätdon, refraktometrar och inspektionskameror. Vi Ser fram emot att kunna hjälpa dig med moderna mätinstrument, från en av världens största tillverkare som kommer kunna bespara dig både tid och pengar!Besök gärna Injektors övriga handelsplatser:

www.termometer.se  - Mängder av termometrar, ph-mätare, fuktmätare, loggers, etc

www.handinstrument.se - Mer än 700 mät och testinstrument från Extech

www.egenkontroll.nu - Mätinstrument och hygientester inom livsmedelsindustri / kök

www.mikroskop24.se - Digitala mikroskop från Dino-Lite för mekanik / elektronik

www.logger.nu - Dataloggers för mätdatainsamling: temperatur / fukt / tryck

www.termometer.dk - Mätinstrument från bl.a. Extech: termometrar / fukt tryck

www.refraktometer.nu - Digitala refraktometrar från Palm Abbe 

www.optiska.se - Luppar, Mobila mikroskop och Videomikroskop från Peak-Lupe, Specwell och KitozoomTwitter

Tweets...

KONTAKTA OSS