Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Dino-Lite Pro2 med linsskydd

Dino-Lite Pro2 med utbytbara linsskydd Dino-Lite Pro2 serien har alla fördelar av den digitala mikroskop modellerna i Dino-Lite Pro-serien, plus ytterligare fördelar som utbytbara linsskydd. Linsskydd med en mängd funktioner erbjuds, t.ex. med polarisator för att begränsa reflektioner från blänk, eller med en speciell spegel med 45 graders vinkel så att du kan inspektera objekt från sidan. Pro2 modellerna levereras med ett öppet och ett stängt linsskydd som standard. Ytterligare linsskydd finns som tillbehör.

Visa:
Sortera efter:
Dino-Lite Pro2 USB, linsskydd
Dino-Lite AD-serien är en del av Pro2-serien och är avsedd för den professionella marknaden. De nuvarande AD-modellerna är standardutrustade med 2 utbytbara linsskydd, ett öppet linsskydd för de vanligaste tillämpningarna och ett stängt linsskydd för att skydda linsen och de inbyggda LED-lamporn...
3.366 kr
3.298 kr
KÖP
43-AD4113T
Dino-Lite Pro2 mätfunktion, långt fokus, utbytb...
Dino-Lite AD-serien är en del av Pro2-serien och är avsedd för den professionella marknaden. AD4113TL levereras med 2 utbytbara linsskydd, ett öppet linsskydd för de flesta vanliga tillämpningar och ett stängt linsskydd utformat för att skydda linsen och inbyggda LED-lampor från damm och fukt. D...
3.741 kr
3.666 kr
KÖP
43-AD4113TL
Dino-Lite Pro2 linsskydd, polarisator
Genom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AD4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell levereras med tre utbytbara linsskydd: ett öppet linsskydd, ett slutet linsskydd och ett linsskydd med polarisationsfilter.
4.169 kr
4.085 kr
KÖP
43-AD4113ZT
Dino-Lite Pro2 linsskydd, polarisator
Med en hög förstoring på 400~470x avslöjar AD4113ZT4 även de minsta detaljerna på alla typer av föremål. Den inbyggda, omkopplingsbar polarisator gör AD4113ZT4 till det rätta valet för att arbeta med material av hög bländning, såsom smycken, plast och metall. AD-serien är utrustad med utbytbara ...
4.491 kr
4.401 kr
KÖP
43-AD4113ZT4
Dino-Lite Pro2-X mätfunktion, långt fokus, metall
AD-serien har ett avtagbart linsskydd och levereras med både ett slutet och ett öppet utbytbart linsskydd. Denna MTL modell har ett långt arbetsavstånd och hölje av aluminiumlegering.
4.865 kr
4.768 kr
KÖP
43-AD4013MTL
Dino-Lite Premier, linsskydd, polarisator, lång...
AD-serien har ett avtagbart linsskydd och levereras med både ett slutet och ett öppet utbytbart linsskydd. Denna ZTL modellen har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ett tredje (utbytbart) polarisationslinsskydd.
4.912 kr
4.814 kr
KÖP
43-AD4113ZTL
Dino-Lite Pro2-X mätfunktion, polarisator, metall
Genom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AD4013MZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell levereras med tre utbytbara linsskydd: ett öppet linsskydd, ett slutet linsskydd och ett linsskydd med polarisationsfilter. Hölj...
5.240 kr
5.136 kr
KÖP
43-AD4013MZT
Dino-Lite Premier2, polarisator, mätfunktion, l...
AD-serien har ett avtagbart linsskydd och levereras med både ett slutet och ett öppet utbytbart linsskydd. Denna MZTL modell har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ytterligare ett (utbytbar) polarisationslinsskydd samt hölje av aluminiumlegering.
5.919 kr
5.801 kr
KÖP
43-AD4013MZTL
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om HandInstrument.se

Vi på Injektor driver webshoppen Handinstrument.se. Injektor har sedan starten 2002 levererat prisvärda mätinstrument till yrkesfolk.

Huvudägarna: Jan Broberg är civilingenjör från Tekniska Högskolan i elektroteknik och Toby Edmundsson är civilingenjör inom kemi. Våra bakgrunder gör att du tryggt kan kontakta oss med dina mätfrågor. Tillsammans finner vi lämpliga mätinstrument för att lösa dina mätproblem!

På HandInstrument.se finner du mätinstrument från Extech som är en av världens största tillverkare av mätinstrument, optiska instrument och el-instrument till mycket förmånliga priser, tack vare ett effektivt logistikflöde och försäljning utan mellanhänder. Du hittar bl.a. IR-termometrar, elektriska mätdon, refraktometrar och inspektionskameror. Vi Ser fram emot att kunna hjälpa dig med moderna mätinstrument, från en av världens största tillverkare som kommer kunna bespara dig både tid och pengar!Besök gärna Injektors övriga handelsplatser:

www.termometer.se  - Mängder av termometrar, ph-mätare, fuktmätare, loggers, etc

www.handinstrument.se - Mer än 700 mät och testinstrument från Extech

www.egenkontroll.nu - Mätinstrument och hygientester inom livsmedelsindustri / kök

www.mikroskop24.se - Digitala mikroskop från Dino-Lite för mekanik / elektronik

www.logger.nu - Dataloggers för mätdatainsamling: temperatur / fukt / tryck

www.termometer.dk - Mätinstrument från bl.a. Extech: termometrar / fukt tryck

www.refraktometer.nu - Digitala refraktometrar från Palm Abbe 

www.optiska.se - Luppar, Mobila mikroskop och Videomikroskop från Peak-Lupe, Specwell och KitozoomTwitter

Tweets...

KONTAKTA OSS