Vi på Injektor driver webshoppen Handinstrument.se.

Höghastighetskamera

Fånga händelsen! En höghastighetskamera används numera flitigt inom industrin och för reklamfilmsändamål. Vi på handinstrument.se introducerar nu en höghastighetskamera som är mycket prisvärd för användning till att dokumentera felaktigheter inom automation och maskinfunktionalitet. Förvisso försöker en del operatörer att använda en > för att finna sådana fel. För detta krävs en tidscyklisk och repeterbar process och mörker. Möjligheten att spola fram och tillbaka i en höghastighets-film finns givetvis då inte.

Visa:
Sortera efter:
Höghastighetskamera med upp till 2420 FPS
  Första professionella höghastighetskameran på marknaden med ett försäljningspris under 45.000 kr Kompakt storlek med robust metallkapsling Alla objektiv  som har C-gänga/fattning kan användas för att erhålla rätt arbetsavstånd  Två färgers LED som statusindikator Drivs direkt av din PC´s  USB 3...
43.900 kr
43.022 kr
KÖP
14-9501
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om HandInstrument.se

Vi på Injektor driver webshoppen Handinstrument.se. Injektor har sedan starten 2002 levererat prisvärda mätinstrument till yrkesfolk.

Huvudägarna: Jan Broberg är civilingenjör från Tekniska Högskolan i elektroteknik och Toby Edmundsson är civilingenjör inom kemi. Våra bakgrunder gör att du tryggt kan kontakta oss med dina mätfrågor. Tillsammans finner vi lämpliga mätinstrument för att lösa dina mätproblem!

På HandInstrument.se finner du mätinstrument från Extech som är en av världens största tillverkare av mätinstrument, optiska instrument och el-instrument till mycket förmånliga priser, tack vare ett effektivt logistikflöde och försäljning utan mellanhänder. Du hittar bl.a. IR-termometrar, elektriska mätdon, refraktometrar och inspektionskameror. Vi Ser fram emot att kunna hjälpa dig med moderna mätinstrument, från en av världens största tillverkare som kommer kunna bespara dig både tid och pengar!Besök gärna Injektors övriga handelsplatser:

www.termometer.se  - Mängder av termometrar, ph-mätare, fuktmätare, loggers, etc

www.handinstrument.se - Mer än 700 mät och testinstrument från Extech

www.egenkontroll.nu - Mätinstrument och hygientester inom livsmedelsindustri / kök

www.mikroskop24.se - Digitala mikroskop från Dino-Lite för mekanik / elektronik

www.logger.nu - Dataloggers för mätdatainsamling: temperatur / fukt / tryck

www.termometer.dk - Mätinstrument från bl.a. Extech: termometrar / fukt tryck

www.refraktometer.nu - Digitala refraktometrar från Palm Abbe 

www.optiska.se - Luppar, Mobila mikroskop och Videomikroskop från Peak-Lupe, Specwell och KitozoomTwitter

Tweets...

KONTAKTA OSS