Budget-termometer för kött, 60° till 87°C

72 kr

EMT2K Economy Meat Thermometer har en rostfri stomme, feta siffror för enkel avläsning och dubbelskalig mätning.

Artikelnr: 28-EMT2K Kategori:
 

Beskrivning

EMT2K Economy Meat Thermometer har en rostfri stomme, feta siffror för enkel avläsning och dubbelskalig mätning.

Urtavlan visar temperaturzoner för olika typer av tillagat kött.

  • Temperaturområde +140° till +190°F / +60° till +87°C
  • Noggrannhet ±1 indelning, 10° div, (°F)

 


Användning av kötttermometer

  1. Se till att termometerskaftet är rent innan du använder
  2. Köttet du steker ska tinas helt innan du använder termometern
  3. För in termometerstammen i mitten av köttet, se till att den inte är i kontakt med ben eller brosk

 


Kötttemperaturer

Man kan inte avgöra om köttet är säkert tillagat bara genom att titta på det. Alla tillagade, osaltade rött kött – inklusive fläsk – kan vara rosa, även när köttet har nått en säker inre temperatur.

Den U.S. Department of Health & Human Servicesrekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:

KategoriLivsmedelTemperatur (°F) Vilotid 
Malda kött- och köttblandningarNötkött, fläskkött, kalvkött, lamm160Ingen
Kalkon, kyckling165Ingen
Färskt nötkött, kalvkött, lammköttBiff, stek, kotletter1453 minuter
FjäderfäKyckling och kalkon (hela)165Ingen
Fjäderfäbröst, rostade165Ingen
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar165Ingen
Anka & Gås165Ingen
Fläsk och skinkaFärskt fläskkött1453 minuter
Färsk skinka (rå)1453 minuter
Förkokt skinka (för reheat)140Ingen

 

Ytterligare information

Användning

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Budget-termometer för kött, 60° till 87°C”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *