Palm Abbe Refraktometer – SPLENDA & SUCRALOSE

6.305 kr

Digital refraktometer för mätning av sötningsmedel SPLENDA & SUCRALOSE. Kompenserar för provets temperatur.

Artikelnr: 52-SPLENDA Kategori:
 

Beskrivning

Laboratorie-precision i din hand!

Den fjärde generationen av Palm Abbe digitala refraktometrar ger dig kraften av ett fullblods laboratorie-instrument i din handflata. Detta dessutom till ett mycket kostnadseffektivt pris.

 

Palm Abbe refraktometern är mycket enkel att använda och har snabb responstid. Placera ditt prov i sensor-skålen gjord av rostfritt stål. Den inbyggda mikroprocessorn analyserar provet genom safirglaset och kompenserar för temperaturer inom området 0 till + 50 °C. Värdet ges inom några sekunder.

 

Sucralose är c:a 600 gånger sötare än sucrose, alltså bordssocker. Splenda är ett varumärke, som består av Sucralose och tillsatser. Därför finns det 2 skalor på denna refraktometer för sötningsmedel.

 

Kalibrering görs med en knapptryckning genom att mäta några droppar rent vatten. Refraktometern är byggd i kraftig plast och tål tuff hantering. Ett skyddslock kan fällas ner över sensor-skålen för att skydda densamma.

 

Som tillbehör finns kraftig ABS-förvaringsbox och gummiskydd att trä över instrumentet.

 

Specifications

Specifikationer:  
  
Mätstorhet:Sucralose (vikt%)
 Splenda (vikt%)
  
Skala:0,0 till 30,0%
 0,0 till 40,0%
  
Upplösning:0,1% est. alkohol
 0,1% verkl. alkohol
  
Noggrannhet:+/-  0,1%
 +/-  0,1%
  
Sensor-skål:Rostfritt stål
Prisma:Safir
Temp.komp.:0 till +50° C
Min. mätprov:~0,3 ml
Mättid:< 5 sekunder
Batteri:2 X AAA batterier
Batteritid:4000+ avläsningar
Storlek:145 x 75 x 37 mm
Vikt:250 gram
Display-text:Engelska, franska
Display:2 rader x 12 tecken

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Refraktometer – SPLENDA & SUCRALOSE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *