Händelsesensor för standarddörr

1.412 kr

RF521 standard dörrhändelsesensor fungerar med trådlösa temperaturövervakningssystemsändare för att övervaka aktiviteten på dörrar, t.ex. på kylskåp och frysar.

Artikelnr: 28-RF521 Kategori:
 

Beskrivning

  • Fungerar med trådlösa sändare
  • 2,5 m kabel medföljer
  • 3-STIFTS SM3-PLUGG
  • Garanti: 6 månader

 

RF521 Standard Door Event Sensor är utformad för att fungera med våra trådlösa temperaturövervakningssystemsändare för att övervaka aktiviteten på dörrar som kylskåp, frysar, förvaringsenheter, walk-ins och kylskåp.

Sensor Blocks of the RF521 Standard Door Event Sensor

När den är ansluten till en trådlös sändare kan den användas som pat av de övergripande trådlösa temperaturövervakningssystemen för att spåra förändringar i aktiviteten avseende den tillhörande dörren, vilket kan leda till en ökning eller minskning av temperaturer, som då överskrider accepterade gränser.

Door Event Sensor Connector on a typical Wireless Monitoring System Transmitter

Våra trådlösa övervakningssystem är utformade för att övervaka och registrera alla enskilda dörrhändelser som utlöses av Standard Door Event Sensor och lagra dem för historisk analys. Larm kan aktiveras för enstaka händelser, till exempel en dörrhändelse utanför öppettider, eller kan ackumuleras för att visa den effekt som flera dörröppningar kan ha på en specifik miljö över tid. Ett exempel på detta kan vara medeltemperaturen i ett kylskåp som höjs över tid genom flera dörrhändelser, men ingen enskild dörrhändelse som utlöser ett larm för en utomhustemperatur.

Den robusta karaktären hos denna produkt innebär att den är lämplig för ett brett spektrum av applikationer och en 2,5 m kabel säkerställer att den anslutna sensorn kan placeras säkert bort från den faktiska dörren som övervakas.

AHändelsesensor för tunga dörrarfinns också.

NamnVärde
Kabellängd2,5 m
Anslutningstyp3-STIFTS SM3-PLUGG
Kabeltyp2-kärnig 7/0.2 tråd med svart 2 mm silikonhylsa
Garanti6 månader

PDF-länkar:

28-RF521

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Händelsesensor för standarddörr”

Din e-postadress kommer inte publiceras.