PST Penetrationssond Duplex (2 x 5 m bly)

1.129 kr

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex är avsedd att användas med våra trådlösa temperaturövervakningssystem. Varje sond är ansluten till en 5,0 m ledning.

Artikelnr: 28-RFPX500D Kategori:
 

Beskrivning

  • Temperaturområde: -40 °F till 257 °F / -40 till 125 °C
  • Sensortyp: PST (termistor)
  • Anslutningstyp: Lumberg (6-polig)
  • Garanti: 6 månader

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex är avsedd att användas med trådlösa temperaturövervakningssystem. Varje sond är ansluten till en 5,0 m ledning.

 

 

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker sond-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.


Förklaring av penetreringssonder

Alla penetreringssonder förTrådlösa temperaturövervakningssystemär utformade för att vara robusta, men samtidigt diskreta. Det är därför som standard Penetrationssonder för RF500 inte levereras med sondhandtag.

Penetrationssonderna för våraTrådlösa temperaturövervakningssystem,i form av en spetsig axel i rostfritt stål, enligt nedan.

 

RFPP10005LetterboxBasic

 

DenPenetrationssonderär konstruerade för att föras in i proverna så att den registrerade temperaturen korrekt representerar provet. Till skillnad från luftsonderna är penetreringssonderna potentiellt destruktiva för provet, dvs. de kan inte användas som avsett. Alternativt är provet helt enkelt representativt för det verkliga objektet, t.ex. En glykolfylld blodpåse. Hela syftet med den trådlösa temperaturövervakningssystemets genomföringssonde är att säkerställa att du inte får falska larm.

Alla trådlösa temperaturövervakningssystemPenetrationssonderär utrustade med en6-polig Lumberg-kontaktoch ett rostfritt stålSpetsig penetreringsändeänden, som visas nedan.

Lumberg6Pin01RFPP10004

 

NamnVärde
Ledlängd2 x 5,0 m
AnslutningstypLumberg (6-stift)
Stamlängd75 mm
Stamdiameter4 mm
Temperaturintervall-40°C till 125°C / -40°F till 257°F
LedningstypFlat-Twin
BlymaterialPVA
SensortypPST (termistor)
Garanti6 månader

28-RFPX500D

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”PST Penetrationssond Duplex (2 x 5 m bly)”

Din e-postadress kommer inte publiceras.