Ekonomisk kötttermometer

68 kr

EMT2K Economy Meat Thermometer har en rostfri stomme, feta siffror för enkel avläsning och dubbelskalig mätning.

Artikelnr: 28-EMT2K Kategori:
 

Beskrivning

  • Temperaturområde 60° till 87 ° C/ 140° till 190 ° F
  • Noggrannhet ±1 indelning, 10° div, (°F)
  • Temperaturzoner på rattansiktet
  • Garanti: 1 år Begränsad

EMT2K Economy Meat Thermometer har en rostfri stomme, feta siffror för enkel avläsning och dubbelskalig mätning.

Urtavlan visar temperaturzoner för olika typer av tillagat kött.

  • Temperaturområde 60° till 87 ° C/ 140° till 190 ° F
  • Noggrannhet ±1 indelning, 10° div, (°F)

 


Användning av kötttermometer

  1. Se till att termometerskaftet är rent innan du använder
  2. Köttet du steker ska tinas helt innan du använder termometern
  3. För in termometerstammen i mitten av köttet, se till att den inte är i kontakt med ben eller brosk

 


Kötttemperaturer

You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.

DenU.S. Department of Health rekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:

KategoriLivsmedelTemperatur (°F)Vilotid
Malet kött Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm160Ingen
Kalkon, kyckling165Ingen
Färskt nötkött, kalvkött, lammköttBiff, stek, kotletter1453 minuter
FjäderfäKyckling165Ingen
Fjäderfäbröst, rostade165Ingen
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar165Ingen
Anka165Ingen
Fläsk och skinkaFärskt fläskkött1453 minuter
Färsk skinka (rå)1453 minuter
Förkokt skinka (för reheat)140Ingen

 

NamnVärde
Vågar°C och °F
Temperaturmätningsområde60° till 87 ° C/ 140° till 190 ° F
Noggrannhet±1 indelning, 10° div, (°F)
MaterialRostfritt stål
Garanti1 år Begränsad

PDF-länkar:

28-EMT2K

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekonomisk kötttermometer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *