Beskrivning
- Temperaturområde 60° till 87 ° C/ 140° till 190 ° F
- Noggrannhet ±1 indelning, 10° div, (°F)
- Temperaturzoner på rattansiktet
- Garanti: 1 år Begränsad
EMT2K Economy Meat Thermometer har en rostfri stomme, feta siffror för enkel avläsning och dubbelskalig mätning.
Urtavlan visar temperaturzoner för olika typer av tillagat kött.
- Temperaturområde 60° till 87 ° C/ 140° till 190 ° F
- Noggrannhet ±1 indelning, 10° div, (°F)
Användning av kötttermometer
- Se till att termometerskaftet är rent innan du använder
- Köttet du steker ska tinas helt innan du använder termometern
- För in termometerstammen i mitten av köttet, se till att den inte är i kontakt med ben eller brosk
Kötttemperaturer
You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.
DenU.S. Department of Health rekommenderar följande temperaturer vid tillagning av kött:
Kategori | Livsmedel | Temperatur (°F) | Vilotid |
Malet kött | Nötkött, fläskkött, kalvkött, lamm | 160 | Ingen |
Kalkon, kyckling | 165 | Ingen | |
Färskt nötkött, kalvkött, lammkött | Biff, stek, kotletter | 145 | 3 minuter |
Fjäderfä | Kyckling | 165 | Ingen |
Fjäderfäbröst, rostade | 165 | Ingen | |
Fjäderfä Lår, Ben, Vingar | 165 | Ingen | |
Anka | 165 | Ingen | |
Fläsk och skinka | Färskt fläskkött | 145 | 3 minuter |
Färsk skinka (rå) | 145 | 3 minuter | |
Förkokt skinka (för reheat) | 140 | Ingen |
Namn | Värde |
---|---|
Vågar | °C och °F |
Temperaturmätningsområde | 60° till 87 ° C/ 140° till 190 ° F |
Noggrannhet | ±1 indelning, 10° div, (°F) |
Material | Rostfritt stål |
Garanti | 1 år Begränsad |
PDF-länkar:
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.